dag 12 - Reisverslag uit Tallinn, Estland van Jennifer Mendelsohn - WaarBenJij.nu dag 12 - Reisverslag uit Tallinn, Estland van Jennifer Mendelsohn - WaarBenJij.nu

dag 12

Door: jennifer

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

15 Februari 2008 | Estland, Tallinn

Dag 12 alweer!!!bijna al een halve maand voorbij!! vandaag zijn we op excursie geweest naar een kindertehuis voor gehandicapte kinderen!! was wel interessant!! en het heeft gesneeuwd!! en het was ijskoud! was wel cool! gevoelstemperatuur was -12 (het was -4 in het echt) stond op internet. En we hebben nog een estisch les gehad (toets ging redelijk, maar het stelt hier niet veel voor) En drie keer raden wat we daarna zijn gaan doen: WINKELEN!! mijn koptelefoon is namelijk kapot, of iig de microfoon! vervelend, alles gaat me hier kapot!grrr... maar toen we er naartoe gingen was ook iets stoms: er was een ongeluk gebeurd; iemand was aangereden, echt een flinke knal, caro en ik waren ram geschrokken. Maar daarna zijn we zijn we naar het andere winkelcentrum gegaan toen een of ander domme doos ons naar de verkeerde halte toestuurde (en bedankt, dat koste weer een half uur) is wel fijn dat de winkels tot minimaal 9 uur open zijn! ik heb trouwens alleen maar noodzakelijke dingen gekocht (voor de mensen die denken datik shopaholic ben): koptelefoon, sjaal (ok,iets minder noodzakelijk, maar uitverkoop), mappen (NOODZAKELIJK, mijn papierzooi is een troep) en gezichtsreiniger! o ja, en een kaart voor Tim,want die is bijna jarig! goed he ;) En nu gaan we een kop thee drinken! morg excursie naar de gevangenis! gaat nog leuk worden!! tot snel!kus!jen!

• 21 Februari 2008 - 22:04

Llrlfst Mm Vd Hl Wrl:

hallo hier is dan eindelijk een reactie van je allerliefste mama van de hele wereld universum en omgeving . (moest het eventjes hieronder opschriven omdat het ierboven er niet oppaste . ik hou van jou kusjes mama

• 23 Februari 2008 - 13:17

Jennifer:

hehe, dat werd dan wel eens tijd he ;)
    kus!