jenniferintallinn.mijnalbums.nl - Reisverslag uit Tallinn, Estland van Jennifer Mendelsohn - WaarBenJij.nu jenniferintallinn.mijnalbums.nl - Reisverslag uit Tallinn, Estland van Jennifer Mendelsohn - WaarBenJij.nu

jenniferintallinn.mijnalbums.nl

Door: jennifer

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

08 Februari 2008 | Estland, Tallinn

als je nog meer foto's wilt bekijken ga dan naar:

jenniferintallinn.mijnalbums.nl

warning: er zullen nog veel meer foto's bijkomen

• 22 Februari 2008 - 20:36

Llrlfst Mm Vd Wrld:

hallo jier is weer je allerliefste mama van de hele wereld , universum en omgeving. en... heb je al mijn beerichtjes gelezen??? ik doe het niet voor niets je moet ze wel lezen he ! kusjes mama

• 22 Februari 2008 - 20:38

Llrlfst Mm Vd Wrld:

nog een berichtje van je allerliefste mama van de hele wereld ,universum en omgeving. ik wilde je alleen maar even laten weten dat ik met het vorige berichtje , me deed aanpassen aan jouw en je nederlandse schrijfwijze. kusjes mama.PS JENNIFER IS ZONDAG JARIG HOERA HOERA ZE WORD AL 21 JAAR HOERA HOERA

• 23 Februari 2008 - 20:37

Llrlfst Mm Vd Wrld:

hallo hier weer een berichtje van je allerliefste mama van de hele wereld, universum en omgeving .HARTELIJK GEFELICITEERD MET JE 21 VERJAARDAG:):):):):) IK HOU VAN JE EN IK MIS JE 21 KUSJES VAN MAMA

• 23 Februari 2008 - 20:38

TIM:

hoi jennifer . gefeliciteerd met onze verjaardag groetjes tim

• 23 Februari 2008 - 22:31

Llrlfst Mm Vd Wrld:

hier weer eventjes een berichtje van je allerliefste mama van de hele wereld , universum en omgeving. vandaag hier in nederland is het pas 23.30 uur . maar in estland waar jennifer zit is het al 00.30 dus jennifer is voor het eerst ouder dan haar tweeling broer tim, jennifer geniet ervan . ook al slaap je . dus gefeliciteerd met je verjaardag kusjes mama

• 24 Februari 2008 - 10:38

Llrlfst Mm Vd Wrld:

hhallo hier weer een berichtje van je allerliefste mama van de hele wereld , universum en omgeving ,HARTELIJK GEFELICITEERD MET JE 21 STE VERJAARDAG.
    ik hoop dat je een leuke dag hebt , wij missen je . kusjes mama

• 25 Februari 2008 - 09:25

Jennifer:

Hallo!!!!hihih ja, voor het eerst in mijn 21-jarige leventje!! tis raar om mijn verjaardag zonder jullie te vieren!! ik hou heeeel veel van jullie!!!!dikke kus!!!jen

• 25 Februari 2008 - 18:20

Llrlfst Mm Vd Wrld:

hallo hier weer een berichtje van je allerliefste mama van de hele wereld .
    en hoe bevalt het je om 21 te zijn?
    leer je ook nog wel eens? want ik hoor eigenlijk alleen dat jullie aan het feesten zijn.en het is niet dat ik het jullie misgun maar jullie gingen ook naar estland om te studeren , en daar bedoelden hun niet mee van hoe viert estland feest;)kusjes mama

• 26 Februari 2008 - 21:30

Llrlfst Mm Vd Wrld:

hallo hier is mama . je weet wel die allerliefste van de hele wereld, universum en omgeving . hier is mijn berichtje van vandaag dus . kusjes mama